Drones en makelaars zijn goede vriendjes. Steeds vaker duiken er op internet drone video’s op van huizen die te koop staan.

Enorme aanbod

Dankzij de komst van het internet is ook het kopen van een huis vandaag de dag heel anders dan vroeger. Waar je vroeger alleen de keuze had uit het aanbod van je lokale makelaars, lokale kranten en door letterlijk je omgeving af te struinen, heb je nu een onvergelijkbaar online aanbod.

Presentatie

Dankzij het grote aanbod wordt de presentatie van een huis steeds belangrijker voor makelaars. Een makelaar moet iedere kans aangrijpen om zijn presentatie te verbeteren, want een betere presentatie zal altijd positieve invloed hebben op de interesse in zijn aanbod.

Video

Op de online verzamelsites, zoals Funda.nl, vind je van ieder huis een ruime selectie, maar een goede video is nog steeds eerder uitzondering dan regel. Video is het ultieme middel om het huis echt tot leven te brengen bij de toeschouwer.

Drones

En hoe kun je een huis beter in kaart brengen dan met behulp van een drone? Via een drone kun je niet alleen het huis, maar ook de ligging van het huis uitstekend aan de kijker laten zien.

Huizen

Natuurlijk zijn niet alle huizen een geschikt onderwerp voor een drone video. Met name vrijstaande huizen met een flinke tuin zijn bij uitstek geschikt voor een prachtige luchtopname. Vaak geldt hoe duurder het object, hoe mooier de drone video.

 

 

 

 

 

Bron: Drones.nl